Flexpool Specifieke Doelgroepen (Helpende (plus) – Verzorgende IG) - Dignis (2024)

  • Locaties: Zuidlaren (de Enk) en Groningen (Blauwbörgje, Heymanscentrum)
  • Functies: verzorgende IG, helpende (plus), student in de zorg
  • Salaris: €2.339,72 – €3.256,53
  • Uren: 4 – 24 uur (in overleg)
  • Dienstverband: 1 jaar, met uitzicht op vast

Ben jij helemaal ready om iets nieuws aan te gaan en nét even wat anders? Dan nodigen wij jou uit! De combi van flexibel werken mét verschillende uitdagende doelgroepen is waar jij helemaal op aan gaat. Ofwel een baan waarin jij jouw skills en ambities volledig kunt benutten. En dat terwijl je zelf bepaalt waar en wanneer je werkt. Top toch! Ga jij het avontuur met ons aan?
Als helpende of verzorgende IG in de flexpool specifieke doelgroepen

  • heb je een veelzijdige functie door de uitdagende doelgroepen, zoals kwetsbare volwassenen en ouderen met een psychiatrische stoornis, de ziekte van Korsakov of niet-aangeboren hersenletsel;
  • ben je gericht op het gedrag van de bewoners, met daarbij veel aandacht voor de belevingswereld en eigen leefstijl;
  • kun je zelf bepalen welke diensten je gaat werken, mét vaste uren op contract.

Daarom is Dignis Flex de plek voor jou
Je gaat flexibel werken over 3 verschillende afdelingen/locaties, waaronder een klinische afdeling (KEP), een afdeling jong dementie en ga je in het groene Zuidlaren werken met cliënten met psychiatrische problematiek, zoals schizofrenie en persoonlijkheidsproblematiek. Vaak hebben zij al een voorgeschiedenis met verslavingen en psychische problemen. Je wordt ingewerkt op een afdeling in Groningen en Zuidlaren, zo kan je rustig wennen aan je nieuwe baan.

Zo maak jij het verschil
Je bent in staat een band op te bouwen met de cliënten zonder jouw eigen grenzen uit het oog te verliezen. De bewoners kunnen namelijk manipulatief gedrag, verbale of lichamelijke agressie vertonen. Jij weet verder als geen ander wat het werk inhoudt. We zetten hieronder nog even op een rijtje:

  • De persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding van onze cliënten is je hoofdtaak.
  • Je maakt doelgerichte rapportage op zowel lichamelijk- psychisch niveau, als op het sociaal welzijn. Indien nodig evalueer je de doelen, zodat deze aansluiten op de wensen van de cliënt.
  • Waar nodig bied jij de cliënt begeleiding en ondersteuning bij ADL-activiteiten, deelt medicatie en draagt zorg voor verpleegtechnische handelingen (indien bekwaam).
  • Je volgt het zorg-leefplan dat voor elke cliënt is opgesteld.
  • Je signaleert eventuele veranderingen en bijzonderheden, treedt handelend op in acute- en crisissituaties en verzorgt de verslaglegging.
  • Je werkt vroeg, laat en nacht (je maakt je eigen rooster via het planrooster).

Over onze organisatie

Wij zijn een ouderenzorg organisatie bestaande uit 8 locaties verdeeld over Groningen en (noord)Drenthe. We bieden zorg aan +- 900 cliënten binnen en buiten onze gebouwen. Met ruim 1400 medewerkers bieden we zorg aan (zeer) kwetsbare mensen (hoofdzakelijk ouderen) met ernstige psychogeriatrische en/of somatische problematiek, vaak in combinatie met psychiatrische of verslavingsproblemen. De dienstverlening bestaat uit: dagbesteding, extramurale zorg, revalidatie, verzorgd zelfstandig wonen en verpleeghuiszorg.

Dit krijg je van ons
Werk je bij Dignis Flex, dan heb je een baan met veel afwisseling, waarin het leveren van individuele zorg en begeleiding aan cliënten centraal staat. Je werkt verschillende diensten en maakt kennis met onze bewoners en zorgteams in Zuidlaren en Groningen. Het fijne aan het werken bij Dignis Flex is dat jij onder precies dezelfde voorwaarden werkt als al je andere collega's, namelijk:

  • Een bruto maandsalaris van minimaal €2.339,72 tot maximaal €3.256,53 bij een 36-urige werkweek. Als helpende wordt je ingeschaald in FWG 25, helpende plus in FWG 30 en verzorgende IG in FWG 35.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris en 8% vakantiegeld.
  • Een vergoeding voor woon-werkverkeer.
  • Onregelmatigheidstoeslag (ORT).
  • 237,4 vakantie uren bij een 36-urige werkweek.
  • Korting bij (zorg)verzekeringen en op een tablet/laptop, fiets en sportabonnement.

Dit zoeken we in jou
Jouw kracht zit hem in de combi van jouw verantwoordelijkheidsgevoel en avontuurlijke instelling. Dit uit zich in de regie die jij zelf neemt om iedere maand aan jouw contracturen te komen. Wij zorgen dat de roosters op tijd bekend zijn en jij zorgt dat je jezelf inschrijft op de diensten. A peace of cake toch ;)
Jij staat je "mannetje" of "vrouwtje" tijdens elke dienst. Dankzij jou stressbestendigheid en flexibiliteit draag jij bij aan de stabiliteit op de afdeling en continuïteit van de zorg.

Verder verleen je liefdevolle zorg, maakt contact met de cliënten en geeft hen vertrouwen en aandacht. De achtergrond, leefstijl, voorkeur, wensen en behoeften van de bewoners verschillen sterk van elkaar. Je bent gericht op het leren kennen en begrijpen van de bewoner: belevingsgerichte zorg. Bekijk hier meer over waar Dignis voor staat

Verder heb je:

  • een diploma Helpende Zorg & Welzijn, eventueel aangevuld met een keuzemodule Helpende Plus en afgerond met een mbo-certificaat. Een diploma Verzorgende IG. Of je volgt een opleiding in de zorg waarbij je minimaal in het tweede jaar zit. (HBOV, MBOV, Verzorgende IG, Geneeskunde)
  • een rijbewijs (evt. voor gebruik MyWheels) en eventueel een auto om naar de verschillende locaties te gaan;
  • een verklaring omtrent gedrag (VOG), hiervoor ontvang je van ons een aanvraaglink bij indiensttreding. De kosten worden door Dignis vergoed.
  • Solliciteer of maak vrijblijvend kennis

Pak je gelijk door? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! We zijn benieuwd naar je en nemen snel contact met je op. Heb je een vraag over de vacature, het team of iets anders? Annet Eefting (Teamleider Dignis Flex) staat je graag te woord via 06 825 977 66 of flexbureaudignis@dignis.nl

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je ons bereiken via werken@dignis.nl.

Flexpool Specifieke Doelgroepen (Helpende (plus) – Verzorgende IG) - Dignis (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Barbera Armstrong

Last Updated:

Views: 6460

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Barbera Armstrong

Birthday: 1992-09-12

Address: Suite 993 99852 Daugherty Causeway, Ritchiehaven, VT 49630

Phone: +5026838435397

Job: National Engineer

Hobby: Listening to music, Board games, Photography, Ice skating, LARPing, Kite flying, Rugby

Introduction: My name is Barbera Armstrong, I am a lovely, delightful, cooperative, funny, enchanting, vivacious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.